dilluns, 7 de març del 2011

Perth

Perth és la capital de l'estat d'Austràlia Occidental, a la costa de l'Oceà Índic. Amb 1.400.000 habitants, és la quarta ciutat més gran d'Austràlia i la més poblada de l'estat. 
La ciutat té un fantàstic clima mediterrani moderat i el seu nom és un homenatge a la ciutat escocesa de Perth.

Per una banda trobem que Perth és la ciutat mes aïllada del món i es troba més aprop del sud-est asiàtic que qualsevol altre ciutat australiana, per això tenia la fama de ser una ciutat avorrida, però la cosa ha canviat. Actualment disfruta d'un ambient cosmopolita i sofisticat amb molts de bars, restaurants i activitats culturals interessants però també amb precioses platges. Però el millor és el relax que es respira (a Perth no hi ha el bullici de les grans ciutats).

Per visitar Perth la guia Lonely Planet ens aconsella el següent itinerari;
Per començar es podria fer un circuit a peu ( la majoria dels llocs d'interès de Perth queden aprop del districte comercial ), i després pujar a Kings Park per gaudir d'un picnic. Durant la nit s'aconsella menjar alguna cosa als restaurants multiculturals de Northbridge, aprop de la ciutat. El dia següent es pot agafar un tren que porti fins a Fremantle (una petita ciutat encantadora on hi viuen pintors, escriptors i músics) i fer alguna visita als museus que hi ha per allà, després anar a beure una cervesa a Little Creatures, i si es pot, visitar els seus mercats que estan oberts de dilluns a divendres.
El següent dia es pot agafar un ferry al matí fins a la illa de Rottnest (una illa envoltada de platges tropicals) i passar una dia solejat amb bicicleta, practicant surf o busseig. El darrer dia recomana anar a Cottesloe i descansar a l'Ocean Beach Hotel on les postes de sol són espectaculars.

Kings Park
Northbridge
Fremantle

Platja de Rottnest

Posta de sol des de l'Ocean Beach Hotel


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada