dijous, 7 d’abril del 2011

Venècia

"Florencia es una ciudad para las parejas casadas; Venecia, para los amantes; Turín, para los cónyuges adultos que ya no tiene nada que deci"
 Dino Segré

Avui exploram Venècia, una ciutat del nord d'Itàlia també anomenada 'La ciutat dels Canals'.

Venècia és una ciutat única al món que tothom vol visitar. Un ciutat que sorprèn per les emocions que desperta i per els encants que té. La ciutat és famosa avui dia pels seus certàmens internacionals com la Mostra de Cinema i la Biennal, i també per la Regata Històrica, que té lloc el primer diumenge de setembre.

El centre històric de Venècia està format per 118 illes petitones amb més de 400 ponts que les uneixen i formen un únic territori, dividit en sis antics districtes administratius o "sestiere", tres a cada costat del Gran Canal. El sestiere de Sant Marc, amb la majestuosa basílica i l'elegant Palau Ducal, és un dels llocs amb més turistes i també el més car de la ciutat. Al nord de Sant Marc, hi ha el sestiere de Cannaregio i a l'est, el de Castello, els dos són barris residencials, tranquils i que mereixen una visita.
A l'altre costat del Canal Gran, hi ha el sestiere de Dorsoduro, Santa Croce i Sant Pol. Cada "sestiere"té les seves particularitats i per tant mereixen una visita.
 
L'imprescindible de Venècia és... 

Sant Marc
Palau Ducal
Pont de Rialto
Santa Maria della Salute
Viatge amb Góndola

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada