dimarts, 15 de març del 2011

Erasmus Siena

Seeeeeee! Confirmat...L'any que me'n vaig d'erasmus a Itàlia, concretament a la ciutat de Siena. Per això avui us parlaré una mica sobre aquesta ciutat i durant els pròxims dies anirem descobrint altres ciutats d'interès a Itàlia.


Siena és una ciutat Italiana, regió de La Toscana que té prop de 60.000 habitants. Segons la llegenda va ser fundada per Senio fill de Remo, els seus orígens són etruscs. La ciutat es troba a 70 kilòmetres de Florència i a 230 kilòmetres de Roma.
La rivalitat històrica entre Siena i i Florència s'ha mantingut fins avui i fa que cada viatger es decanti per una o per l'altre. Sovint es redueix a una qüestió d'estètica: mentre l'esplandor de Florència correspon amb el Renaixement el resplandor de Siena es correspon al gòtic.
El centre medieval de una de les ciutats amb més encant de Itàlia està ple d'edificis majestuosos com el Palazzo Comunale, a la Piazza del Campo, la seva plaça més important, i la catedral amb una aclaparant decoració.
Les nombroses esglésies i els petits museus contenen nombroses obres d'art, encara que també es pot passar un dia igual de complet simplement passaejant per els carrerons del barri vell, declarat Patrimoni Mundial per la Unesco.

Duomo de Siena
La Fonte Gaia


Palazo Piccolomini
Palazzo Publico

Piazza del Campo
Pinacoteca Nazionale
San domenico

1 comentari:

  1. Llegint això m'han pegat unes ganes increïbles de viatjar... esper algun dia poder veure i disfuritar de tots aquests llocs i molts més!

    ResponElimina