divendres, 6 de maig del 2011

Mallorca

Penso que no puc donar per acabat aquest bloc sense visitar, encara que sigui des de davant la pantalla de l'ordinador, la meva illa preferida; Mallorca.

Mallorca és la més gran de les Illes Balears i és lloc d'origen dels mallorquins
Pel gran pes demogràfic de la capital, Palma, Mallorca es va dividir tradicionalment entre Ciutat i la Part Forana. L'illa té una població censada de 862.397 habitants (2009), de la què menys de la meitat viu a Palma.

Mallorca té un clima mediterrani, amb temperatures suaus, pluges durant la tardor i amb estius secs i calorosos. A causa d'aquest clima privilegiat de l'illa, es pot realitzar durant pràcticament tot l'any tot tipus d'esdeveniments. A part, a Mallorca hi ha la possibilitat de dur a terme interessants i excepcionals activitats d'oci, podent en poc temps conèixer els diferents entorns paisatgístics que l'illa ofereix, destacant entre ells la Serra de Tramuntana al Nord o les meravelloses platges naturals del Sud . A causa de les connexions de vols nacionals i internacionals, arribar a Mallorca és una cosa que es fa relativament senzill i en un espai de temps reduït durant tot l'any.

Palma, la capital de l'illa.


Residència de la Familia Reial Espanyola,
és troba Palma, al costat de la Seu,
i fou la residència històrica dels reis de Mallorca.
Municipi de la Serra de Tramuntana, a 17 kilòmetres de Palma.

Caló de's Moro, Santanyí.

Es trenc

Parc Natural de sa Dragonera
Cuina Mallorquina


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada