dilluns, 28 de febrer del 2011

Viena

Capital d'Àustria, Viena és una de les ciutats més visitades d'Europa. El seu idioma oficial és l'alemany, i té 1'6 milions d'habitants.
A Viena si pot viatjar a qualsevol època l'any ja que a més dels seus magnífics monuments, cada estació de l'any ofereix multituds d'atraccions per els viatgers. Així i tot, l'època més recomanable és entre el maig i el setembre (època del teatre i la òpera) o l'octubre.
En quan al clima, els hiverns són molt freds, amb grans probabilitats de que nevi, per tant cal anar-hi ben abrigat, i els estius són suaus i humits.
Durant el segle XIX fou una de les grans capitals musicals del món i a començaments del segle XX meca de la filosofia i el debat polític d'occident, així com un dels principals centres culturals mundial.
Viena compta amb una animada vida artística i cultural amb els seus cinemes i teatres, museus catedrals i palaus, però també amb tavernes típiques vieneses, infinitats de cafès, mercats, tendes, parcs i jardins i una meravellosa excursió als Alps.

Els grans atractius de Viena són :

1.Teatre de la Òpera
2. Burgtheater
3. Prater
4. Barri dels Museus
5. Belvedere.

6. Karlskirche 



7. Schönbrunn
8. Stephansdom

9. Escola d' Hivern d'Equitació




10. Cafè Central

11. Museu Kunsthistorisches



2 comentaris:

  1. Me encanto Viena!!la única pega.... es el horrible frió que hacia...

    ResponElimina
  2. Una ciutat molt maca!!
    Completament d'acord en que la millor època per anar-hi és la del teatre i l'òpera. Tot i que si hi viatges per nadal, un lloc que no pots deixar de visitar és el mercat nadalenc de l'Ajuntament! Sembla com si estassis dins una pel·lícula!

    ResponElimina