dimecres, 23 de febrer del 2011

Web recomanada

Avui us vull recomanar una pàgina web penso que us pot interessar ja que hi trobareu moltes possibilitats per viatjar .
Es tracta d'una pàgina web d'una agència de viatges que t'ajuda a preparar el teu viatge responsable. La adreça és http://www.viajesresponsables.com/

Trobaràs que no són els típics viatges que ens ofereixen les agències convencionals. Hi ha varies ofertes que es troben agrupades en les següents categories: 
‘Ecoturisme i aventura’, ‘Sol i platja’, ‘Turisme indígena’, ‘Turisme rural’, ‘Turisme actiu’, ‘Viatges culturals’, ‘Viatges sostenibles’...penso que tots són increïbles.
Tots ells tenen un element en comú: que el viatger disfruti al màxim d'un servei de qualitat i que el seu viatge afecti de forma positiva el lloc que es visita.

Fins ara he suposat que tots sabeu que és el turisme responsable. Per tots aquells que no ho saben, consisteix en viatjar però sense perjudicar a la població i a l’entorn del lloc de destí.
 L’ús dels recursos naturals, econòmics, i humans s’han de realitzar respectant el lloc visitat; i en el cas de que es produeixi algun tipus de impacte, aquest haurà de ser beneficiós per la població de destí.
El turisme responsable suposa que el viatger sigui conscient de l’impacte que produeix. No es tracta de fer un voluntariat o ajudar a altres persones, simplement es tracta de conèixer millor la cultura del lloc, establir una relació amb les persones locals i visitar els llocs que defugen de les típiques rutes turístiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada